Силистренец победи руснак в двубой по канадска борба в Москва

Силистренец победи руснак в двубой по канадска борба в Москва

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 1478
Силистренец победи руснак в двубой по канадска борба в Москва

Силистренецът Йордан Цонев - европейски и световен шампион по канадска борба, вече има победа и в международен професионален двубой - срещу руснака Сергей Боголюбов. Рундовете между тях се състояха в мач, проведен в Москва и обявен като главен дуел на турнира, и може да бъде видян в ЮТУБ на адрес: www.youtube.com/watch?v=mc_EzWgm7ng. Прелюбопитни са над 100-те коментара до този момент в "мрежата", част от които са хвалебствени по адрес на добруджанеца, преборил руснака.

Например, "Йордан пр емина на друго ниво - респект"; "...достоен съперник"; "Йордан се пребори красиво и ефектно"; "Това бе един от най-добрите за годината мачове"; "Най-зрелищният мач за 2021 г."; "Серьога е красавец, но Йордан е топ, хубава двойка за зрелище"; "Сергей не се бореше красиво, Йордан е сила"; "Въпреки че Серьога беше на ход, Йордан го победи", "Ако трябва да говорим честно, при равни условия Богоксловов няма шансове".

И по този повод: в един от коментарите се казва, че по време на мача водещите са били на страната на своя сънародник и в ущърб на Цонев, а друг го подкрепя с мнение, че са давали предпочитание на Сергей, което дразнело публиката.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари