Областният управител на Силистра посети град Дулово за участие в заседание на ОбС Дулово

Областният управител на Силистра посети град Дулово за участие в заседание на ОбС Дулово

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 444
Областният управител на Силистра посети град Дулово за участие в заседание на ОбС Дулово

Областният управител на област Силистра Ели Тодорова участва като гост на последното за 2021 година заседание на Общински съвет Дулово по покана на неговия председател инж. Невхис Мустафа. В работата на местния законодателен орган участва и заместник-областният управител Минчо Йорданов.

Г-жа Тодорова приветства общинските съветници, върху чиито решения областният управител, като представител за региона на държавната власт, упражнява административен контрол, според правомощие, дадено му от българското законодателство. Тя приветства за здраве и успехи и през следващата година избраниците на народа и всички жители на общината. В посланието й бе отделено място и за пожелание за резултатни заседания на Съвета, на които да бъдат обсъждани предстоящи общински дела в различните направления на работа в изпълнителната власт.

Ръководителите на ОбС Дулово и представителите на Областна администрация Силистра участваха в награждаването на спортисти от общината - борци медалисти, постигнали отлични резултати в проведените през годината състезания.

Посетен бе и организираният Коледен базар, подреден в центъра на града от община Дулово и НЧ "Н. Й. Вапцаров" Дулово, които са съгласували провеждането му с РЗИ Силистра. Участници в базара са творци от Дулово и от детските градини "Щастливо детство" и "Мир".

image

Както още от ПГООТ Дулово, ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в село Черник, НЧ "Бялата лястовица" Дулово и от колегите им от читалището - съорганизатор на събитието. Всеки от участниците в базара е със своя кауза, която жителите и гостите на града подкрепят с осъществените от тях коледни покупки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right