Коледарски песни в Областна администрация Силистра

Коледарски песни в Областна администрация Силистра

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 392
Коледарски песни в Областна администрация Силистра

Детска коледарска група от IV-а група на Детска градина "Роза" Силистра с директор Радосвета Николова посети Областна администрация Силистра, за да поздрави колектива й с предстоящия голям празник Коледа, предшестван от най-голямото за християните по целия свят тържество, наречено Рождество Христово.

Малките гости, пременени като истински коледари в духа на българската традиция, бяха посрещнати от областния управител Ели Тодорова, която ги дари с вит-превит кравай с парица върху него, както и с пакети с лакомства.

Децата пяха и танцуваха в програма, подготвена от техните учителки за първата им по рода си изява в чест на предстоящия празник. Директорът на детското заведение връчи на областния управител специално послание от Дядо Коледа, предназначено за екипа на държавната институция.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right