Коледарчета гостуваха в община Дулово

Коледарчета гостуваха в община Дулово

Регион: Дулово Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 481
Коледарчета гостуваха в община Дулово

В празнично украсеното фоайе в сградата на Община Дулово и в навечерието на Игнажден и Коледа с традиционни песни и наричания детски коледарски групи поздравиха общинското ръководство.

Коледарчетата от ДГ"МИР" заедно с директорката Петранка Михайлова и децата от ДГ "Щастливо детство" с директорка Йълдъз Осман с много вълнение и настроение изпълниха добрите наричания и създадоха истинско празнично настроение

Коледните песни и танци, благослови за здраве и берекет през Новата година бяха отправени към д-р Юксел Ахмед-кмет на общината, инж. Невхис Мустафа-председател на ОбС-Дулово, заместник-кметовете Юксел Исмаил и Доротея Тотева, Мариана Илиева - началник на направление "Образование".

image

Децата бяха дарени с подаръци, сладка почерпка и парички от стопаните на общината, които им благодариха от сърце и им пожелаха да са здрави, щастливи и да радват всички със своите усмивки.

Празничната среща се проведе при спазване на противоепидемичните мерки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right