Награждаването на 10-те спортисти на Силистра - тържествено, но без публика

Награждаването на 10-те спортисти на Силистра - тържествено, но без публика

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 395
Награждаването на 10-те спортисти на Силистра - тържествено, но без публика

На 21 декември в салона на община Силистра, за отбелязване - без публика, е тазгодишното тържество за награждаване на 10-те най-добри спортисти на общината. Тази година на базата на общи в национален мащаб критерии те ще бъдат подредени от 1 до 10 сред предложения на 25 състезатели в 7 вида спорт от 8 спортни клуба, както следва: стрелба с лък, самбо и спортове за хора с увреждания - по 1, канадска борба и джудо - по 2, джу-джуцу и лична защита - 3, плуване - 4, баскетбол - 5, спортна стрелба - 6.

Сред номинираните има утвърдени спортисти, които са били и предишни години в почетната десетка - Йордан Цонев (световен и европейски шампион по канадска борба), Мирослав Миткин - младши (стрелба с лък), Гинка Дачева, Иванина Илиева, Теа Димитрова (спортна стрелба) и др., както и дарования, като баскетболистите Михаил Калинов, Преслав Еленков и Галин Георгиев, някои от които достигнаха до националните гарнитури. По традиция има стойностни успехи в плуването, в групата на спортовете, познати като "източни бойни изкуства" и др.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right