Шампион от Силистра с професионален прощъпулник по канадска борба

Шампион от Силистра с професионален прощъпулник по канадска борба

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 766
Шампион от Силистра с професионален прощъпулник по канадска борба

Шампионът по канадска борба - у нас, в Европа и по света, Йордан Цонев от Силистра, заяви в личния си профил във Фейсбук: "На 19-и декември в Москва предстои първият ми професионален супер мач: ще се изправя срещу шампион на Русия Сергей Богословов".

По-късно за блога ВЕРСИНАЖ той уточни: "Става дума все едно за боксов мач - в случая предвиден в пет "рунда", и, който победи в повечето от тях, той е краен първенец в мача. Съответно и взема от залога за себе си. При победа от моя страна сигурно ще имам мач и с друг руснак".

По повод прощъпулника на силистренеца в професионална схватка по канадска борба, проверка в интернет показа, че преди 20 години е основана "Рrofessional Armwrestling League" със седалище в град Гдиня, Полша, а офисът на организацията в САЩ е в Лас Вегас, щат Невада. PAL (сайтът на федерацията е www.waf-armwrestling.com) е собственик и организатор на най-престижните турнири по канадска борба в света, сред които Световна купа, шампионат "Топ 8", както и десетки международни рейтингови турнири от различни формати.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right