Районен съд-Дулово организира „Ден на отворените врати“

Районен съд-Дулово организира „Ден на отворените врати“

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 682
Районен съд-Дулово организира „Ден на отворените врати“

Районен съд-Дулово организира "Ден на отворените врати" на тема: "30 години Конституция на Република България-върховенство на правото, демокрацията и защитата на основните права".

Каним граждани, ученици и журналисти да се запознаят с организацията на работа на съда, с функциите на съдебните служби и с отделни съдебно-административни процедури.

Провеждането на Деня на отворените врати е част от информационната кампания на Висшия съдебен съвет под наслов "Открито за съдебната власт", с която се цели постигане на по-добра информираност за работата на съдебната система, повишаване на правната култура на гражданите, и укрепване на доверието на обществото в българското правосъдие.

Всички присъствали участници ще получат информационни и образователни материали за съдебната власт.

Инициативата ще се проведе на 01.12.2021 година от 10.00 часа в сградата на Районен съд-Дулово, при спазване на всички противоепидемични мерки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари