Изборният ден в област Силистра започна в спокойна обстановка

Изборният ден в област Силистра започна в спокойна обстановка

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 505
Изборният ден в област Силистра започна в спокойна обстановка

В спокойна обстановка започна изборният ден в област Силистра. Създадена е организация за охрана на обществения ред и на изборните секции. Оперативен щаб в ОДМВР-Силистра координира силите и средствата на дирекцията и осъществява взаимодействие с институциите, имащи отношение към изборния процес.

За да могат гражданите с изгубени, откраднати или повредени лични карти да упражнят правото си на глас, служители на звената на сектор "Български документи за самоличност" в Силистра, Дулово и Тутракан ще работят и днес от 08.30 часа до 19.30 часа и ще издават удостоверения за гласуване. Общо 10 /4 в Силистра и 6 в Тутракан/ са издадените удостоверения за гласуване от 09 ноември до края на работния ден вчера.

Сигнали за престъпления или нарушения, възпрепятстващи нормалното протичане на изборния процес, могат да се подават на денонощната открита линия в Министерството на вътрешните работи на тел. 02/ 90 112 98 и имейл izbori2021@mvr.bg.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right