Атанас Костадинов: Това не е предизборно обръщение. Това е лично!

Атанас Костадинов: Това не е предизборно обръщение. Това е лично!

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 632
Атанас Костадинов: Това не е предизборно обръщение. Това е лично!

В края сме на третата предизборна кампания за тази година. Година, в която кризите влизат една след друга през вратата на всеки български дом. Година на изпитания, в която повече от всякога трябва да покажем силата и непоклатимостта на българския дух. Година на тежки и съдбоносни решения. Година, в която загубихме близки, приятели и познати. Срещам се ежедневно с хора, които ми казват, че вече не мислят за утрешния ден, а днешният - трудно намира с какво да ги усмихне.

Скъпи, приятели,

Това не е предизборно обръщение. Това е лично! Време е да разберем и да осъзнаем, че изборът в неделя, определя бъдещите дни на всеки един от нас. Направете своя избор информирано и разумно. Имате време да прочетете и да помислите, и в неделя гласувайте! Със сигурност, отивайки към избирателните секции, няма човек, който да каже "гласувах за по-лошия утрешен ден". Но има много хора, които не разбират отговорността на гласоподавателя. Тази отговорност се нарича "бъдеще", нарича се стабилно правителство, нарича се разумно управление за хората. Изборът в неделя е нашият утрешен ден - в образованието, здравеопазването, в икономиката, на трудовия пазар, в културата, в туризма, в околната среда, в енергетиката.

Мислете и гласувайте! Подкрепете разумните решения с №33 и №6 за Румен Радев и Илияна Йотова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right