Атанас Костадинов с дарение за болницата в Дулово

Атанас Костадинов с дарение за болницата в Дулово

Регион: Дулово Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 882
Атанас Костадинов с дарение за болницата в Дулово

По време на посещението си в Дулово, Атанас Костадинов обяви, че прави дарение за два инхалатора за многопрофилната болница за активно лечение в града.

На среща с кмета на община Дулово д-р Юксел Ахмед, водачът на листата на "БСП за България" Атанас Костадинов проведе разговор за най-важните проблеми в населените места от общината - сметосъбиране и сметоизвозване, ВиК, инфраструктура. "Предизвикателствата на днешния и утрешен, пред които сме изправени, са големи. Именно затова е важно всеки един, независимо дали е в управлението на селото, общината или на държавата, да работи за по-добрия начин на живот на хората", сподели Костадинов.

image

Той благодари за топлото и мило посрещане от страна на представителите на единствения клуб на учителите-пенсионери в община Дулово - клуб "Будител". "Емоцията след такива срещи с хората на знанието и науката е голяма, защото именно образованието е в основата на всичко", каза Атанас Костадинов.

Кандидатите за народни представители от листата на "БСП за България" и местните социалисти, поднесоха цветя в знак на уважение и почит, на паметника на загиналите във войните граждани от дуловския край - "Вечна слава на героите".

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right