Румен Радев: С Илияна Йотова влязохме в битка за една нова България – на свободните хора, законността и справедливостта

Румен Радев: С Илияна Йотова влязохме в битка за една нова България – на свободните хора, законността и справедливостта

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 529
Румен Радев: С Илияна Йотова влязохме в битка за една нова България – на свободните хора, законността и справедливостта

"ГЕРБ нямат шанс да имат свой президент. Няма и да управляват повече", това заяви Румен Радев, който закри кампанията си вчера именно от Русе с шествие под надслов "С вас сме".

Кандидат-президентската двойка получи силно присъствие от всички населени места от област Силистра. В шествието до площад "Свобода" се включиха и водачът на листата на "БСП за България" в Силистра, Атанас Костадинов заедно с кандидати за народни представители, кметове и десетки жители от областта.

"Г-н Президент през 2016г. бяхме заедно в Монтана, а сега отново ви подкрепяме и Силистра е с Вас", сподели Атанас Костадинов при посрещането на Радев, по повод закриването на предизборната кампания.

В кратък приятелски разговор с кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, Костадинов сподели предизвикателствата, пред които е изправен региона в краткосрочен и дългосрочен план.

image

"За нас е чест да закрием кампанията си именно тук в този прекрасен район. Тъкмо в Русе избрах да поканя президентите на Австрия и Румъния, за да възродим Дунавската стратегия. Благодаря ви. Заедно ще работим за каузата, която е за цяла България", заяви в словото си Радев.

image

"Във всяка държава си има мафия, в България мафията си има държава. 5-годишната ни битка продължава. Ние не се пречупихме и не предадохме принципите, с които ни избрахте. За тези години не се изплашихме да бъдем вашия глас", подчерта Румен Радев. И посочи, че служебното правителство е показало, че страната може да се управлява прозрачно и отговорно.

"Днес виждаме, че заедно можем да се преборим с вируса, без да затваряме бизнеси и училища, паркове и градини. Правителството положи усилия и цената на газа за България е два пъти по-ниска, отколкото в Европа. Повишихме пенсиите. Показахме, че България може да отстоява своя интерес навън с ясни и аргументирани решения. Показахме, че можем да вземаме смели решения. Тези оздравителни процеси трябва да продължат. Ако запазим куража си, сме обречени на успех. Изборите не са за президент и парламент, а за ценности", обяви Румен Радев.

С Илияна Йотова влязохме в битка за една нова България - на свободните хора, законността и справедливостта, битка за отстояването на достойнството и бъдещето на българските граждани, каза в заключение кандидатът за президент Румен Радев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right