ПП "ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ": Средната възраст на листата ни е 35 години.

ПП "ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ": Средната възраст на листата ни е 35 години.

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 929
ПП "ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ": Средната възраст на листата ни е 35 години.

Всички кандидати са от областта.

Ние не допускаме парашутисти да градят кариера за сметка на съдбите на хората от област Силистра.

В листата има кандидати от трите най-големи общини - Силистра, Тутракан и Дулово.

Всеки от нас си вади хляба извън политиката, но и всеки от нас има каузи, за които се бори и това е причината да участва в листата на Изправи се БГ! Ние идваме!

Моята лична причина е да продължа битката с корупцията на местно ниво. Говоря за кметове, общински съветници и местна администрация.

Калинка Георгиева - Втора в листата. Води дългогодишна битка с държавата за справедливо отношение към хората с увреждания и родителите на деца с онкологични заболявания, каквато е и тя самата.

Трети е Мехмед Мехмед - млад и високообразован, той работи за това младежи на социално слаби семейства от областта да получават стипендии и да продължават своето образование във висшите учебни заведения.

image

Четвърта е Теодорина Григорова - млада майка и учител, работещ за по-добри условия за отглеждане на деца и повишаване на стандарта на образование.

Пети е Радослав Радоев, най-младият участник в нашата листа. Въпреки това, той е човек с много каузи, но водеща е културата. Смята, че достъпът до култура не трябва да е лукс, а душевна нужда, която дава възможност на човек да участва активно с обществения живот.

Шеста е Надежда Недева. Майка, която през целия си живот се бори да направи живота на детето си по-лек. Както всички майки. 🙂 Тя управлява малък семеен бизнес. Желанието й е да помага на стартиращия бизнес да се развива, като предлага да намалим държавните данъци и такси за семейния и среден бизнес. А стратиращият бизнес да е освободен от данъци и осируровки през първата година.

Седми е Тони Георгиев. Той работи като футболен съдия. Неговата кауза е повече младежи по стадионите и по-малко пред телевизорите. Предлага национална програма за стимулиране на участието на младежи в спортни начинания.

Осми е Анатоли Якимов. Доайенът в листата ни. Кандидат за общински съветник в Тутракан през изминалите местни избори. Управлява собствен бизнес. Каузата, която го привлича в нашия отбор е подобряване на живота на възрастните хора. Той самият е организирал и участвал в десетки благотворителни кампании.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right