Седмица остана на зърнопроизводителите да се свържат с НАП

Седмица остана на зърнопроизводителите да се свържат с НАП

Регион: България Категория: Земеделие Публикувано: Прегледи: 779
Седмица остана на зърнопроизводителите да се свържат с НАП

В края на ноември изтича срокът, в който търговците на зърно, регистрирани по Закона за ДДС и по Закона за съхранение и търговия със зърно, трябва да свържат своите касови апарати с информационната система на Националната агенция за приходите.

В началото на декември НАП ще стартира масови проверки на търговците, занимаващи се с такава дейност. Санкцията за тези, които извършват търговия на зърно след края на ноември, а фискалните им устройства нямат дистанционна връзка със сървърите на приходната агенция, може да бъде в размер до 10 000 лв., като едновременно с това обектите ще бъдат запечатвани.

Припомняме, че за всички останали търговци задължението да установят дистанционна връзка с НАП изтича в края на март 2012 г. Призоваваме клиентите да не изчакват до последния момент, защото с наближаването на крайните срокове се удължава и времето, за което технологично ще става връзката с агенцията.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right