Водосвет за здраве и успех на коалицията ГЕРБ-СДС бе отслужен в Силистра

Водосвет за здраве и успех на коалицията ГЕРБ-СДС бе отслужен в Силистра

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1476
Водосвет за здраве и успех на коалицията ГЕРБ-СДС бе отслужен в Силистра

На 14 октомври почитаме Света Петка - една от най-тачените и обичани светици от нашия народ. В народния календар празникът е известен още като Петковден.

Водосвет за здраве и успех на коалицията ГЕРБ-СДС, на стартиращата утре предизборна кампания, бе отслужен от протосингела протопрезвитер Добри Чаков, в съслужие с местни духовници в катедралния храм "Св.Св. Петър и Павел" в Силистра.

На водосвета присъстваха Тодор Тодоров, водач на листата, областен координатор на ПП ГЕРБ за област Силистра и член на ИК на ГЕРБ, евродепутатът Емил Радев, Ивелин Статев, гл.секретар на областна администрация-Силистра и втори в листата, както и кандидати за народни представители, общински съветници, членове на МГЕРБ и симпатизанти на партията.

Отец Добри Чаков пожела на всички присъстващи преди всичко здраве и много успехи в светите начинания.

Молебствието свърши с "Многая лета".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right