Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит ден на българската община!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит ден на българската община!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 923
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: Честит ден на българската община!

© Дръстър Медия

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ ОТ ОБЩИНА ДУЛОВО,

Преди 139 години в Държавен вестник е публикуван първият Закон за общините и градското управление, който регламентира устройството и дейността на местните органи на държавната власт в страната. Това е първият законодателен акт, който регламентира дейността на общинските съвети, на кметовете и техните помощници. По решение на Общото събрание на Националното сдружение на общините от 1998 година - 12 октомври е обявен за Ден на българската община. На своето заседание на 6.10.2021 г. Министерският съвет прие Решение, с което обявява 12 октомври за Ден на българската община и местното самоуправление.

Уважаеми общински съветници, кметове на населени места, служители на общинската администрация,

По повод 12 октомври - Ден на българската община и местното самоуправление - приемете моите най-сърдечни поздравления към всеки един вас. Пожелавам на всички, които работят в този важен сектор от обществения живот и изграждат авторитета на местното самоуправление - най-вече здраве, професионализъм и много енергия за по-добри резултати в полза на хората.

Благодаря на вас, жителите на нашата община - Дулово, за успешното взаимодействие с общинската администрация, за проявеното търпение и разбиране, защото само с диалог можем да градим нашето общо бъдеще.

Честит празник!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right