ДЕЛИСИС ЕООД: Работеща система за успех

ДЕЛИСИС ЕООД: Работеща система за успех

Регион: Силистра Категория: Бизнес Публикувано: Прегледи: 1465
ДЕЛИСИС ЕООД: Работеща система за успех

Разговаряме с Деница Пейчева, собственик на Делисис ЕООД, нова бизнес консултантска компания, с водещо послание: Увеличаваме успеха заедно.

Деница Пейчева е юрист, завършила Юридическият факултет на РУ "Ангел Кънчев", гр. Русе. Създава компанията, за да разработва и реализира стратегии, концепции, програми и проекти в обществен интерес; да подпомага физически и юридически субекти в областта на правото и медиацията. В областта на правото работи от 2015г.

Разкажете ми малко повече за себе си. Какво Ви мотивира да започнете собствен бизнес?

Първо бих искала да благодаря за възможността да представя бранд философията на стартиращата компания Делисис ЕООД пред Вашата модерна медия.

Идеята да създам собствен бизнес се зароди преди години. Причината е, че в много случаи не се припознават като възможност противоречията между обществените нагласи и действителността. Това е възможност в две посоки - в частния случай на човека, да решиш даден проблем или да извървиш пътя в търсене на решение за развитието на една бизнес идея. Винаги съм искала да създам работеща система, която да вдъхновява, подкрепя и улеснява. Вярвам, че всеки от нас има енергия и сила да променя, да сбъдва мечти и идеи. Това направих и аз, сбъднах една мечта, с която бих искала да вярвам, че допринасям за конкурентоспособността на компаниите и помагам на хората да осъществят целите си и да разрешат проблем. Пъстротата на ежедневието и хората ме мотивират да работя усилено, защото съм убедена, че има място на пазара за образовани, креативни, позитивни и мобилни концепции.

Какво предлагате на Вашите клиенти и какво е предимството Ви пред конкуренцията? В екип ли работите или сте самостоятелен играч?

Човек никога не бива да е сам, особено ако има идея или цел. До него винаги е добре да има някой, с когото поддържа стремлението. За мен това е сестра ми Лилия Пейчева, юрист, с опит в правото и разработването на проекти. Заедно работим "рамо до рамо" от зараждането на идеята до създаването на компанията. Неслучайно наименованието е ДЕЛИСИС. Името носи по равно заряда на моите упоритост и постоянство и нейните перфекционизъм и новаторство. Какво е предимството ни - работим отдадени за успеха на клиента си - това генерира формулата - Увеличаваме успеха заедно.

Какви качества, трябва да притежава един предприемач?

На първо място познания, решителност, упоритост, комуникативност и постоянство. Знаем, че има моменти, в които искаш да се откажеш, но трябва да продължиш. Животът се развива много динамично, трябва да не се страхуваме да сменяме повече ракурса си на кариерно и професионално развитие, да работим в екип, да държим на спокойната и конструктивна атмосфера, на колегиалните взаимоотношения. Успехът е въпрос на страст и мотивация, позитивизъм и реализъм. За нас е важно, това което правим да носи ползи и резултати за хората, за различните бизнеси и общности - формални и неформални организации.

По какъв начин помагате на хората и бизнеса?

Има много механизми за съдействие и подпомагане, както Вие казвате. За съжаление трябва да отбележа, че по тях и с тях не се работи достатъчно реактивно. Българският бизнес все още не ползва механизмите за подкрепа от ЕС на 100%. Не е ли странно?... Европа ни дава, а ние не знаем как да оползотворим пари, за които сме отговорни. Нима бизнесите от различните сектори нямат нагласа, ниша, необходимост - имат. Програмите, проектите са инструмент, а с всеки инструмент, трябва да се работи с познаване - идеята е основна, но представянето й, за да бъде финансирана е важна, дори определяща. Иначе казано, съдействаме на бизнеса и неправителствения сектор да получат финансова подкрепа от национални и европейски фондове, чрез които могат да реализират цели и инвестиционни дейности. Намираме точните за тях бизнес партньори, с които се работи лесно, бързо и коректно. Чрез юридическите услуги сме до хората като решаваме спорове чрез медиация. Когато се довериш на добър външен изпълнител процесите се случват много по-лесно, защото специалисти работят с теб и за теб.

Какво правят уникални Вашите услуги?

Всяка услуга е уникална, защото е решение на казус по уникален проблем. Нашите се отличават с това, че съчетават различни елементи, които в съвкупност са точното решение за много компании. Например - представете си, че искате да стартирате собствен бизнес, но нямате достатъчно финансов ресурс, клиенти и не сте наясно с редица законови изисквания, но идеята Ви попълва ниша, ще носи добавена стойност не само за Вас, но и за общности. Ние обединяваме всички тези елементи на база анализ, прогнози, проучвания на терен и др. Свързващ фактор сме на три основни проблема за компаниите - законов, финансов и пазарен.

Какво ви вдъхновява в работата?

Вдъхновение може да откриеш навсякъде. Окриляват ни хората, техните идеи, казуси и ентусиазмът им за развитие. Благодарни сме за доверието, което получаваме и възможността да направим стремежите им реалност. Благодарни сме, че има програми за стартъп компании, програми със социална, стопанска, научно-образователна насоченост и др.

Обяснете бизнеса си с едно изречение?

Ние сме поколението на "широките възможности" и работим, за да успяваме.

/Бел. на авт.: Поколението Y са родените през 1985-1996г. и е известно като поколение на «широките възможности»/.

Какъв съвет бихте дали на стартиращи предприемачи?

Натиснете копчето на успеха! Действайте, ако идеята си струва, ще се намери финансиращ орган! Проучете добре възможностите, правилно формулирайте целите, работете упорито и разумно! Бъдете готови за успеха, визуализирайте го. Мечтите са, за да се сбъдват! Доверявайте се на партньори, които говорят на "Вашия език" и имат смелостта да кажат НЕ, когато инвестицията ще ощети Вас или бизнесът Ви.

A как могат да се свържат с Вас?

Всеки, който иска да научи повече за нас, може да посети нашия сайт www.delisis.bg или да изпрати запитване на e-mail: office@delisis.bg

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари