Силистренският театър представи „Мечо Пух"

Силистренският театър представи „Мечо Пух"

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 382
Силистренският театър представи „Мечо Пух"

Хасковлията режисьор Янко Митев, който е познат вече на силистренската публика постави поредната постановка в силистренския Драматично-куклен театър, а именно премиерата на класиката "Мечо Пух".

"Това е трети проект на заглавието на наша сцена на заглавието "Мечо Пух", това е една много обичана детска приказка, анимация и драматургия, аз с голямо желание приех предложението му да постави именно тази постановка на наша сцена", сподели на пресконференция в петък директорът на силистренския театър Златина Станева и представя и следващия проект на трупата постановката на Янко Митев "Дракончето Драчко", която Янко Митев ще постави за пръв път на наша сцена в страната.

От своя страна Янко Митев каза, че поставянето на всяка пиеса е трудно, но е важно, че аз не познавам човек, който още от малък да не е бил с Мечо Пух. При него най-важното е, че на каквато и да си възраст ти си продължаваш да го обичаш защото, той има една такава странна философия, която уж е детска но има и поука и за големите.

Спектакълът ще се играе и на 9 и 30 октомври от 11 часа в залата на Драматично-куклен театър-Силистра.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right