Над 200 силитренци бяха мотивирани в лятната кампания „Мотивирай своето утре“

Над 200 силитренци бяха мотивирани в лятната кампания „Мотивирай своето утре“

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 499
Над 200 силитренци бяха мотивирани в лятната кампания „Мотивирай своето утре“

Всяка дейност - работа, спорт, ежедневна рутина, извършваме, водени от различни ценности, потребности, желания за реализиране.

Някой създаваме сами пътя си, търсим радостта от движението, излизаме често от рамката, някои влагаме упоритост и избираме постоянството, някои не следваме познатото, а сме създатели. Всеки човек има вътрешен импулс да бъде активен в различни дейности - този импулс е всъщност мотивацията!"

image

Това е посланието, с което екипа на Център за кариерно ориентиране стартира заключителното си събитие в кампания "Мотивирай своето утре" на 16 септември пред крепостта "Меджиди Табия", предавано на живо във Facebook на тяхната страница и даде отговор защо тази кампания е важна част от дейностите на Центъра и за силистренци като цяло. По време на кампанията са били предизвикани над 200 човека - лично, в социалните мрежи чрез мотивиращи постове, както и чрез промотиране на кампанията, което екипа на Център за кариерно ориентиране организираше на място, около Крепостта. Мотиваторите, които приеха предизвикателството, изкачиха стълбите и предизвикаха своите приятели, колеги, познати чрез снимка пред табелите са 68 души, сред които малки деца, ученици, тийнейджъри, родители с деца, активно спортуващи хора и др. Участието се е осъществило чрез всички онлайн канали - Facebook, Instagram, Viber, по имейл, дори и чрез SMS.

image

Oт тези 68 участници в кампанията са се откроили 3-ма големи победители. Те са успели да предизвикат и мотивират най-много хора, каквото и е условието за получаване на една от трите големи награди - спортна раница, спортен екип, спортен велосипед. Мотиватор № 3 е предизвикал 15 човека, 5 от тях са отговорили на предизвикателството и също са се изкачили до табелата е СИЛВИЯ ХРИСТОВА, която в последствие е мотивирала и своето семейство да се включи. Наградата за нея е спортна раница на известна БГ марка. Мотиватор №2 е предизвикал 14 човека, а 7 от тях са отговорили на предизвикателство - това е ДЕСИСЛАВА ВАСИЛЕВА, а нейните пораснали момичета са успели да мотивират и своите приятели за участие. Тя получава луксозен спортен екип на известна БГ марка. Мотиватор № 1, който спечели спортен велосипед, е предизвикал 41 човека , а 12 от тях са отговорили на предизвикателството. Това ВЕНЕТА КАЗАКОВА. След нея вълната на предизвикателството са приели децата й, съпругът й и много роднини и приятели.

image

Бяха раздадени и още 36 награди, като 3 от тях са предоставени от спонсори, които подкрепят кампанията. Специална награда на СПОРТЕН МАГАЗИН ФЛЕЪР - кожена шапка от серията на DJ MASKOTA, шапка и очила за плуване от СПОРТЕН магазин РЕАЛ и страхотна награда от СНЦ "Дуросторум - Дръстър - Силистра" - ЕКОкомплект за почистване. Те отидоха при хора, които са предизвикали също голям брой свои приятели, както и за първият участник, който се е включил в кампанията и дори се е изкачил и се е снимал два пъти пред табелите. Това е ЗЛАТИНА СТОЯНОВА.

Останалите 33 награди бяха раздадени на томболен принцип по време на живото включване в социалната мрежа на 16 септември. Организатори на инициативата са Център за кариерно ориентиране - Силистра и Община Силистра, МКБППМН и ПИЦ/ОСНВ. От екипа на Центъра обещаха, че следващата година хаштагът и мястото вероятно ще са различни, но идеята ще е същата - да предизвикват ефекта на доминото, при който "хора мотивират други хора да направят нещо стойностно за себе си".

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right