Първолачета с ЕКО книжка в ръка за първия учебен ден

Първолачета с ЕКО книжка в ръка за първия учебен ден

Регион: Дулово,Силистра,Тутракан Категория: Култура, Образование, Общество Публикувано: Прегледи: 529
Първолачета с ЕКО книжка в ръка за първия учебен ден

Във връзка с първия учебен ден, СНЦ "Дуросторум-Дръстър-Силистра" предостави на всеки първолак книжка за оцветяване с ЕКОнасоченост!

Тази година възможност да се забавляват с книжките ще имат първокласниците от Силистра, Дулово и Тутракан. Така, общият брой на предоставените книжки е 550, като справката е получена от РУО - Силистра. Книжката може да бъде изтеглена свободно от всеки желаещ тук. Дизайнът на книжката е на Сдружение BG Бъди активен.

Екипът на СНЦ "Дуросторум-Дръстър-Силистра" пожелава успешна учебна ЕКОгодина! Събитието е част от инициативата "Партньорство за красива и чиста България" на Сдружение БГ "Бъди активен", с финансовата подкрепа на Фондация "Кока Кола". Местен партньор е СНЦ "Дуросторум-Дръстър-Силистра", а дейностите в нашия град се осъществяват с подкрепата на Община Силистра.

#ПромянатаВъзможна

#ДуросторумДръстърСилистра

#BGBeActive

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky