МАРИЯ ДИМИТРОВА: Честит първи учебен ден!

МАРИЯ ДИМИТРОВА: Честит първи учебен ден!

Регион: Силистра Категория: Образование,Поздрави Публикувано: Прегледи: 175
МАРИЯ ДИМИТРОВА: Честит първи учебен ден!

Скъпи ученици,

Уважаеми учители и родители,

Първият учебен ден е празник, които посвещаваме на тържеството на духа и знанието. Този ден събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Той символизира стремежа на българина към духовност, наука и просвещение.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Пожелавам: на учениците - трудолюбие и всеотдайност, да стават все по-умни, бързи, можещи, знаещи и здрави защото здравето и знанието са най-големите богатства!

на учителите - много сили и творческо дръзновение за да дадете на своите ученици качествено образование! Нека учебните часове са изпълнени с всеотдайност, грижа и любов към нашите деца. Вашата професия е мисия, защото освен знания и умения, формирате и нравствените ценности у младите хора.

на родителите - подкрепяйте своите деца в нелекия им път, вдъхвайте им увереност, укоражавайте ги да бъдат търпеливи в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование и израстване.

На добър час!

Успешна учебна 2021/2022 година

Д-Р МАРИЯ ДИМИТРОВА,

председател на Общински съвет - Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right