Силистренските полицаи разбиха огромна оранжерия за отглеждали канабис

Силистренските полицаи разбиха огромна оранжерия за отглеждали канабис

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 7346
Силистренските полицаи разбиха огромна оранжерия за отглеждали канабис

Двама мъже са задържани при специализирана полицейска операция на служители от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР-Силистра. Действията на криминалистите са предприети след предварителна оперативна работа и разследване на информация за лица, отглеждащи наркотични растения.

В рамките на операцията вчера около 22:30 часа криминалистите пристъпили към проверка на култивиран терен в землището на село Бабук, където в момент на поливане на канабисови растения били установени двама мъже - на 20 г. и на 21 г., първият от които известен с извършване на подобна дейност.

image

Намерени били 18 зелени храстовидни растения от рода на конопа, високи между 2.5 и 3.4 метра. Направеният полеви наркотест дал реакция на марихуана.

Двамата мъже са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл. 354 в, ал.1 от НК. Разследването по случая продължава под ръководството на Районна прокуратура - Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right