Кметът на Община Главиница откри поредния Медицински пункт в общината

Кметът на Община Главиница откри поредния Медицински пункт в общината

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1360
Кметът на Община Главиница откри поредния Медицински пункт в общината

По инициатива на г-н Неждет Джевдет - кмет на Община Главиница, г-н Ведат Ахмед - кмет на село Дичево и д-р Светлан Христов бе открит Медицински пункт в село Дичево. Той се намира в помещенията на старата Здравна служба, която не е използвана повече от 15 години.

"Решихме да работим в посока осигуряване на равен достъп на жителите на община Главиница до здравни услуги - сподели в приветствието си при откриването общинският кмет г-н Неждет Джевдет. - Съвсем логично стигнахме и до решението, в определени дни от седмицата да осигурим безплатни прегледи на тези жители, които не са здравно осигурени. Здравните работници са изключително важни за нашия живот и за това трябва да се отнасяме с необходимото уважение и респект към тях и тяхната дейност. Надявам се, в новия Здравен кабинет, жителите на село Дичево и съседните населени места, да получат навременно медицинско обслужване, което да подобри здравния им статус."

image

Ремонтните дейности са реализирани от работници на Община Главиница, Общинско предприятие "ОИКД" - гр. Главиница и на Кметство Дичево, които обновиха и освежиха материално-техническата база, за да създадат необходимите условия за работа на специалистите.

Здравният пункт ще бъде обслужван от д-р Светлан Христов и фелдшер Ерма Хаджиева.

Предстои да се обновят Здравните служби и в останалите населени места на община Главиница.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right