Ремонтират сградата на Домашен социален патронаж в гр. Главиница

Ремонтират сградата на Домашен социален патронаж в гр. Главиница

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 966
Ремонтират сградата на Домашен социален патронаж в гр. Главиница

След дълга съдебна сага, стартира основният ремонт на сградата на Домашен социален патронаж /ДСП/ в град Главиница, информира общинският кмет Неждет Джевдет.

Стойността на инвестицията е в размер на 650 хил. лв.

Създаване на по-добри условия в кухнята на ДСП, в която се приготвя храна на потребителите, включени в "Трапезария" и "Топъл обяд", които са около 300 души е основната цел на проекта и още - повишаване капацитета на местата и модернизиране на условията за провеждане на различни по вид тържества.

image

Основните строително-монтажни дейности, които ще се реализират включват подмяна на покривното покритие на сградата и изграждане на окачен таван с вградено енергийноефективно осветление, с възможност за зониране на осветлението в залите; монтиране на отоплителна система за залите, с възможност за самостоятелно контролиране на температурата в отделните помещения; саниране на сградата; централизирана климатизация и вентилация на помещенията; подмяна на съществуващата дограма; разширяване на капацитета, като се изгради допълнителна зала с площ около 240 кв. и създаване на възможност, залите да се ползват както самостоятелно, така и обединени като една голяма зала; изграждане на вътрешни санитарни възли; преустройство на административните помещения; подмяна на ел. инсталацията; монтаж на ново покритие по стените на залите; полагане на подово покритие, ремонт на кухненските помещения и други.

image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right