Кметът на Община Главиница Неждет Джевдет поздрави близначките-отличнички от село Дичево

Кметът на Община Главиница Неждет Джевдет поздрави близначките-отличнички от село Дичево

Регион: Главиница Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 793
Кметът на Община Главиница Неждет Джевдет поздрави близначките-отличнички от село Дичево

Мервин и Мелвин Мурад са отличниците на студентския Випуск`2021 на Филиал Силистра към Русенски университет "Ангел Кънчев". Те са завършили специалност "Педагогика на обучението по български и чужд (английски) език. Близначките са родом от с.Дичево и са възпитанички на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", с. Сокол и на СУ "Васил Левски", гр. Главиница. Неведнъж са участвали със свои разработки в научните студентски четения, организирани от висшето учебно заведение. Тази година докладите им са били за проведената от тях педагогическа практика за преподаване онлайн в училищата в гр. Дулово.

Във връзка с успешното им завършване, Мервин и Мелвин бяха поканени в Общинската администрация от Кмета на Община Главиница Неждет Джевдет. На срещата той ги поздрави за отличното им постижение и им връчи Поздравителни адреси и подаръци.

"Изключително съм горд, че имам честта и удоволствието да Ви поздравя по случай Вашето успешно завършване с отличен успех от "Випуск-2021" на Филиал Силистра към Русенски университет "Ангел Кънчев". Дерзайте към нови върхове, бъдете все така вдъхновени и сърцати. Това са мигове на гордост, когато уверено поглеждате напред в бъдещето, никога не забравяйте за родното си село Дичево и Община Главиница. Пожелавам Ви много здраве, лично щастие и удовлетворение от постигнатото!" - каза г-н Джевдет в поздравлението си към двете момичета.

Мервин и Мелвин Мурад ще бъдат назначени на работа, за да преподават английски език на децата от детските градини в община Главиница.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right