Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 409
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ КУРБАН  БАЙРАМ!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

Уважаеми жители на община Дулово,

Позволете ми да се обърна и отправя най-сърдечни поздравления към хората от нашата община, които празнуват един от най-големите и светли празници в мюсюлманския календар - Курбан Байрам!

На този свещен за всички мюсюлмани празник хората се сплотяват, за да си даряват обич и взаимна прошка, за да подобрят взаимоотношенията си. Курбан Байрам е ден за близост и солидарност. Ден, в който деца и родители, жени и мъже, млади и стари, бедни и богати, болни и здрави отварят сърцата си за покаяние, опрощение и милосърдие и най-вече за взаимна опора и подкрепа.

Посрещнете Курбан Байрам с любимите си хора и отправете своите молитви във вашите домове. Бъдете добри, бъдете толерантни и съпричастни, давайте обич и подкрепа на тези, които имат нужда от нея.

Бъдете здрави, милостиви и изпълнени с оптимизъм! Бъдете искрени в отношенията с ближния и прощавайте!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на Община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right