Йордан Марков на тържество във Варна с посланика на Франция

Йордан Марков на тържество във Варна с посланика на Франция

Регион: България Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 729
Йордан Марков на тържество във Варна с посланика на Франция

За трета година във ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" Варна се състоя честване по случай националния празник на Франция, научаваме от сайта www.naval-acad.bg. Домакин на събитието бе Н. Пр. Флоранс Робин - посланик в България. На събитието присъстваха обществени личности, представители на държавни структури, почетни консули, представители на бизнеса и морската индустрия. Сред тях и силистренецът и поп певец Йордан Марков, разбираме от негов пост във Фейсбук, както и от снимка с дипломатката.

Всяка година на 14 юли Франция отбелязва Деня на превземането на Бастилията, което се приема за начало на Френската революция от 1789 г. Третата по територия държава в Европа е сред основателите на ЕС. Силата на нейната икономика я нарежда на челните места в света по качество на живот и образование.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right