Полицията в Дулово се задейства, хвана младеж с опасни наркотици

Полицията в Дулово се задейства, хвана младеж с опасни наркотици

Регион: Дулово Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 3926
Полицията в Дулово се задейства, хвана младеж с опасни наркотици

снимката е илюстративна!

24-годишен е задържан, след като е установен да шофира под въздействие на канабис, а у него са открити 0.78 грама от същата дрога. Вчера по ул. "Шуменско шосе" в Дулово мъжът управлявал лек автомобил "Опел" и бил спрян за полицейска проверка. С техническо средство било установено, че е седнал зад волана след употреба на канабис, а намерените в него 0.78 грама суха листна маса реагирали на същото наркотично вещество при направения полеви наркотест. Задържан е за срок до 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.

18-годишен е засечен да управлява лек автомобил "Опел" с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Той бил спрян за полицейска проверка на 08 юли в село Боил. По случая е образувано досъдебно производство.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right