Коалицията ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Силистра

Коалицията ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Силистра

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1343
Коалицията ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Силистра

Вчера, в Куклено-драматичен театър коалицията ГЕРБ-СДС закри с концерт предизборната си кампания в област Силистра.

Близо 500 човека в силистренския театър посрещнаха водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Силистренска област - Тодор Тодоров, и кандидатите за народни представители - Ивелин Статев, Красимир Димитров, Нефие Раим, Йордан Йорданов, Еда Самиева и Иван Павлов.

image

На сцената излязоха кметът трети мандат на Силистра д-р Юлиян Найденов, евродепутата Емил Радев и д-р Мария Димитрова, председател на общинската структура в Силистра.

"За да може всичко което е започнато, всичко което е направено и това което трябва да бъде направено през следващите години, по начина по който се случваха нещата, когато начело на държавата беше партия ГЕРБ ние трябва да потвърдим нашето решение за подкрепа на 11 юли. Резултатите от нашата работа може да бъде показана за разлика от всички наши опоненти. Нека на 11 юли да сме заедно без никакви съмнения, че ние ще подкрепим ГЕРБ, защото ние имаме минало, имаме и бъдеще!" каза д-р Юлиян Найденов.

image

"За мен винаги е било чест да говоря пред най-силния отбор на ГЕРБ в България. ГЕРБ-Силистра винаги е показвал най-силните резултати и това не е случайно. В края сме на една странна предизборна кампания, в която нашите опоненти не показаха визия и експертиза за бъдещето на България, а ги водеше единствено само омразата и хулите към ГЕРБ. Имам чувството, че ако нас ни нямаше те нямаше да имат какво да кажат. Но страната не се води с омраза. За да водиш България по успешен път към просперитет трябват хора с опит, с нужната експертиза и визия за бъдещето. Листата на коалицията на ГЕРБ-СДС разполага само с такива хора, имащи нужния опит, нужното образование, доказали себе си и в управлението и във бизнеса. Хора, които могат да водят напред, а България има нужда от такива хора. Вчера в Европейския парламент се гласува една много важна резолюция - за Шенген, в която има много ясни текстове подкрепа за влизане на България, Румъния и Хърватска в шенгенското пространство. Получихме подкрепа от Европейската комисия, словенското председателство и политическите парии в парламента. Резолюция, която е в изключителна полза на България и трябваше да обединят всички български евродепутати. Днес с изненада разбрах, че представителя на "Демократична България" е гласувал против резолюцията. Затова за да няма повече хаос, за да има предвидимост и да вървим към успешно развитие, моля подкрепете ни с номер 5 на 11 юли" призова евродепутата Емил Радев.

"Всеки от опонентите идва, говори красиво и си заминава за София. Забравя Силистра и какво е обещал и идва отново след четири години. Аз съм тук до вас за да бъда в помощ на обществото, както съм бил и през последните 12 години. Нека на 11 юли единни да се явим пред урните, за да бъдем за пореден път първа политическа сила в област Силистра" обърна се към присъстващите Тодор Тодоров - областен координатор на ГЕРБ - Силистра, член на Изпълнителната комисия и водач на листата.

Тон на настроението на събитието дадоха съставите на три силистренски читалища, музикална школа "Велико Великов", танцов клуб DANSE STADION, народната певица Ивелина Димова и поп певеца Йордан Марков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right