Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Професор Иширково

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Професор Иширково

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 3143
Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Професор Иширково

Водачът на листата Тодор Тодоров, а също така Ивелин Статев, Красимир Димитров, Йордан Йорданов и Иванов Павлов- кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на село Професор Иширково в сградата на местното читалище.

Председателят на Общински съвет-Силистра и общински ръководител на партията д-р Мария Димитрова откри предизборната среща.

"Постиженията на ГЕРБ са видими - повишаване на пенсиите и заплатите. Строежа на магистрали и спортни зали. ГЕРБ изведе страната от КОВИД кризата, като се погрижи за всички" с тези думи се обърна тя към присъстващите.

Ивелин Статев подчерта, че нещата се случват когато хората са обединени, а не разделени както ги правят момента опонентите на ГЕРБ." Убеден съм, че при нов 4-годишен управленски мандат на ГЕРБ нещата в страната ще се подобрят още повече" каза той.

"ГЕРБ се доказа не само като дясноцентристка партия, а и като

антикризисна партия. Извадихме държавата от много кризи - финансова, гръцка, бежанска и covid. Остана да я извадим и от последната криза президентската.

Затова за да въведем ред в хаоса, гласувайте на 11-ти юли с бюлетина номер 5" каза Тодор Тодоров.

Срещата продължи с изпълнение на съставите на местния пенсионерски клуб и Народно читалище "Просвета 1907", с.Проф.Иширково. За присъстващите гости пя и народната певица Ивелина Димова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right