ОУ „Отец Паисий” - Стефан Караджа е домакин на мобилност по НП „Иновации в действие

ОУ „Отец Паисий” - Стефан Караджа е домакин на мобилност по НП „Иновации в действие

Регион: Кайнарджа Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 1198
ОУ „Отец Паисий” - Стефан Караджа е домакин на мобилност по НП „Иновации в действие

ОУ "Отец Паисий" в с. Стефан Караджа, община Главиница бе домакин на учители и ученици от партньорски училища, с които работи по НП "Иновации в действие" - 2-ро ОУ "Васил Левски", гр. Костинброд, което е иновативно училище и ОУ "Христо Смирненски", гр. Пазарджик, което не е иновативно, но прилага иновации в образователния процес.

Преди тази визита, от 30 май до 2 юни т.г. ученици и учители от ОУ "Отец Паисий" гостуваха на 2-ро ОУ "Васил Левски" в Костинброд и се запознаха с тяхната иновация и иновативни методи на преподаване.

При посрещането на гостите и представянето на иновациите, присъстваха представители на Община Главиница. Зам.-кметът с ресор "Социални дейности и образование" г-жа Иванка Сярова поздрави участниците в мобилността и им поднесе подаръци от името на кмета на Община Главиница - г-н Неждет Джевдет. Специални подаръци бяха поднесени за кметовете на гр. Костинброд и гр. Пазарджик и за директорите на партниращите училища.

По време на мобилността се проведоха много и разнообразни дейности, в които се включиха всички партньори. Участниците представиха презентации за своите иновации, училища и родни места.

Дейностите от мобилността по НП "Иновации в действие" бяха наблюдавани от г-жа Ивелина Петрова, старши експерт в РУО - Силистра, която даде отлична оценка за събитието.

image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky