След като загина моторист, Пътното се сети да окоси тревата

След като загина моторист, Пътното се сети да окоси тревата

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 7689
След като загина моторист, Пътното се сети да окоси тревата

Както вчера късно вечерта Ви съобщихме, в 21.10 часа на телефон 112 е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовището на пътя Силистра - село Айдемир и разклона за село Иширково. Ударили са се мотоциклет, управляван от 30-годишен, и лек автомобил "Форд", шофиран от 45-годишен.

Мотоциклетистът е бил транспортиран в МБАЛ Силистра, където по-късно е починал, съобщиха от полицията днес.

До късно вечерта на мястото на ПТП-то имаше екипи на полицията, които изясняваха причините за произшествието.

image
image

По непотвърдена информация и разкази на очевидци, Фордът е идвал от Силистра и е навлязал в кръстовището правейки ляв завой посока с. Проф Иширково, а мотористът се е движил с много висока скорост и без нужната екипировка от село Айдемир към град Силистра и се е ударил в задната дясна част на лекия автомобил.

Една от възможните причини за ПТП-то е ограничената видимост от тревните площи между двете платна. Силно впечатление прави, че днес от Пътното са се сетили най-накрая да окосят участъка, като на пътното платно присъстват десетки работници с косачки и оранжеви жилетки. На самото кръстовище се прави и повторен оглед от Криминалистична лаборатория.

image
image

Припомняме, че на 15 май на същото кръстовище, по идентичен начин се сблъскаха два леки автомобила, а трима бяха транспортирани в болница.

За второто ПТП с велосипедист, което е станало няколко минути по-късно по бул. Велико Търново до входа на "крепостта", не се съобщава нищо в бюлетина на МВР.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right