ИЗВЪНРЕДНО: Две тежки катастрофи с пострадали в Силистра в рамките на час

ИЗВЪНРЕДНО: Две тежки катастрофи с пострадали в Силистра в рамките на час

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 11244
ИЗВЪНРЕДНО: Две тежки катастрофи с пострадали в Силистра в рамките на час

снимката е илюстративна!

Тази вечер в рамките на час са станали две тежки катастрофи в Силистра, научаваме от Вайбър групата на шофьорите и Фейсбук групите.

Преди минути по бул. Велико Търново е бил ударен колоездач, който е откаран в бърза помощ. Участъка е блокиран от екипи на полицията. Това заяви един от пътните полицаи, който отцепваше движението. Целия булевард от пресечката с ул. Филип Тотю до бензиностанция Шел е в пълен мрак, което е и най-вероятната причина за произшествието.

Час по-рано по пътя за с. Айдемир на разклона за асфалтова база е бил ударен моторист, който по думи на очевидци също е в тежко състояние и е откаран в МБАЛ Силистра.

Към момента състоянието и на двамата пострадали не е ясно. На мястото на двете ПТП-та има екипи на пътна полиция, които извършват оглед.

Очаквайте подробности.

ОНОВЕНА В 23:01 Ч. ——————————

Мотоциклетист е пострадал при пътнотранспортно произшествие, станало днес - 22 юни, на кръстовището на пътя Силистра - село Айдемир и разклона за село Иширково. Сигналът за инцидента е получен в 21.10 часа. Ударили са се мотоциклет, управляван от 30-годишен, и лек автомобил "Форд", шофиран от 45-годишен. Пострадал е мотоциклетистът, който е транспортиран в МБАЛ-Силистра. Изясняват се причините за произшествието.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right