Студенти от Филиал Силистра на Русенския университет се включиха в Младежкото иновативно ЕКСПО

Студенти от Филиал Силистра на Русенския университет се включиха в Младежкото иновативно ЕКСПО

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 354
Студенти от Филиал Силистра на Русенския университет се включиха в Младежкото иновативно ЕКСПО

Студенти от Филиал Силистра на Русенския университет се включиха в Младежкото иновативно ЕКСПО, което се провежда за пети път. Събитието е организирано от Академичното ръководство и Студентския съвет на Русенския университет под егидата на Министъра на образованието и науката и е заключително в рамките на 23-тите Пролетни празници на науката в Русенския университет. В инициативата участваха 250 участници, които представиха на 40 щанда продукта на своите изследователски търсения. Студентите от Филиал Силистра представиха модели за интернет реклами, изготвени под ръководството на гл. ас. д-р М. Сапунджиев, и изложба, посветена на 130 години педагогическо образование в Силистра - дело на студентската учебно-изследователска лаборатория "Културно-истрическо наследство" с ръководител доц. Р. Лебедова.

Паралелно с младежкото иновативно ЕКСПО се проведе студентска научна сесия: Best peper Crystal Prize, 2021, в която се включиха студенти с излъчени най-добри научни доклади от всички факултети и филиали на Русенския универсиет. Те представиха разработките си чрез презентация на английски език. Кристален приз от Филиал Силистра получиха Александър Колев, студент в трети курс, специалност "Педагогика на обучението по физика и информатика" с научен ръководител доц. Евг. Горанова и Тодор Тодоров, студент от трети курс, специалност "Педагогика на обучението по български език и английски език" с научен ръководител доц. Д. Железова.

image
image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right