В СУ Дулово изграждат нова лаборатория

В СУ Дулово изграждат нова лаборатория

Регион: Дулово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1281
В СУ Дулово изграждат нова лаборатория

Започнаха строително-ремонтните дейности по създаването на нова модерна лаборатория по химия и хранилище за учителите,които предават по предмета (ХООС), разбираме от профила на Валентин Атанасов в социалните мрежи.

Училището ни кандидатства за финансиране и беше одобрено по Национална програма "Осигуряване на съвременна образователна среда", модул "Подобряване на условията за експериментална работа по природни науки в профилираната подготовка".

Основната задача на училищното ръководство е на базата на съществуващите помещения (кабинет, хранилище, лаборатория), да се обособи съвременен център за обучение по ХООС.

При реализиране на проекта да се повиши качеството на образователния процес, а на преподавателите да се предостави възможност да работят по модерен начин, да експериментират и да се радват на постиженията на своите ученици.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right