Николай Неков от „Силистра 2030" за старта на проекти и маркетинг стратегията

Николай Неков от „Силистра 2030" за старта на проекти и маркетинг стратегията

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 242
Николай Неков от „Силистра 2030" за старта на проекти и маркетинг стратегията

Николай Неков от Сдружение "Силистра 2030" във Фейсбук: "Радвам се, че в последния възможен за групови срещи ден успяхме да проведем обучение в иновационния лагер с участие на ученици от Силистра, Тутракан, Главиница и Дулово.

Целта - повече уверени предприемачи и нови проекти в нашият район. Който всъщност е толкова богат на ресурси и възможности. Благодаря на община Силистра за възможността отново да работим заедно.

Напомням, че с екипа на Сдружението събираме идеи (без възрастови ограничения), свързани с област Силистра, и ще финансираме най-добрите от тях. Остават няколко дни до крайния срок (1 ноември)".

Инициативата е подкрепена от община Силистра и от представители на местния бизнес (ЗК "Нива-93", "Дестан" ЕООД, Elica LTD и "Малц и Хмел"), като финансовата помощ от партньорите ще бъде ползвана целево за реализацията на идеите на кандидатите.

В конкурса може да се включи всеки без ограничение във възрастта, професионалната сфера, в която се развива или факта дали живее или не в Силистра.

Надпреварата цели да ангажира повече хора, като им даде възможност чрез идеята си да развият своята визия в категориите: активен начин на живот; туризъм и историческо наследство; социални решения; дигитализация и иновации.

"Силистра 2030" е сдружение с нестопанска цел, основите на което са поставени в края на 2019 година. Мисията, която си поставя е подобряване на социалната и бизнес среда в град Силистра, давайки нови перспективи на хората да се установят и развиват в родното си място.

Организацията е създадена от група млади хора, които са израснали в Силистра. Някои от тях продължават да живеят в града или са се завърнали наскоро, а други към момента са в друга точка на България или по света. Всички те обаче се обединяват от идеята, че искат да допринесат за града.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right