Благотворително за ЦНСТ „Мечта”-Тутракан

Благотворително за ЦНСТ „Мечта”-Тутракан

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 419
Благотворително за ЦНСТ „Мечта”-Тутракан

Екипът на читалището в Тутракан завърши започнатото с благотворителния концерт "Различни, но заедно" в полза на ЦНСТ "Мечта" - информираха от НЧ "Н.Й.Вапцаров".

Със събраните общо 1503,25 лв. са закупени и доставени пералня, сушилня за дрехи, инхалатор и препарати, които ще са от полза за децата и екипа на Центъра.

"Бихме искали още веднъж да благодарим на всички деца от Центъра и читалището, които се включиха в каузата "Всеки има право да се развива", на техните ръководители, на всички малки и по-големи дарители, на тези, които уважиха усилията и аплодираха изявите на участниците в концерта - добавят още от културната институция.

- Благодарим и на екипа на Сдружение "Паралел"-Силистра за подкрепата при реализирането на кампания, свързана с правата на човека в Тутракан!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right