Силистренски момичета сред националките по баскетбол

Силистренски момичета сред националките по баскетбол

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 362
Силистренски момичета сред националките по баскетбол

От сайта на Българска федерация по баскетбол научаваме, че в момента 15 момичета до 18 г. са започнали подготовка в град Чепеларе в извънреден лагер на националния отбор за тази възрастова група. Те са повикани от Лъчезар Коцев и Гергана Славчева и ще бъдат там до 26 август.

Независимо от отменените международни състезания, било е взето решение да бъде проведена подготовка. Сред участващите в подготвителния т.нар. самп са и две момичета от Силистра, възпитанички на треньорката Росица Тодорова - Деана Стояновска и Зехра Салим.

Деяна вече е състезателка на "Берое" Стара Загора, а Зехра предстои да си избере отбора, в който ще играе наесен. Благодарение и на двете състезателки отборът на БК "Доростол" зае трето място на държавното първенство в Русе за кадетки до 16 г.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right