Ден на градинаря в село Цар Асен

Ден на градинаря в село Цар Асен

Регион: Алфатар Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 517
Ден на градинаря в село Цар Асен

Празник по повод Деня на градинаря се проведе в с. Цар Асен. Организатор е кметство с. Цар Асен с подкрепата на кмета на община Алфатар г-жа Янка Господинова.

За поредна година градинари от цялата община с гордост показаха произведената от тях земеделска продукция. Бяха изработили прекрасни експонати от плодове и зеленчуци традиционно отглеждани в нашия край.

От сръчните ръце на участниците бяха изработени пити, хляб, баници. Старанието в изработката на всичко, което може да се направи от брашно си пролича в голямото разнообразие от красота, традиция и българщина.

image

Участие в празника взеха всички читалища и пенсионерски клубове на територията на община Алфатар, ЦНСТПЛПР Алфатар, ДСХ Алфатар, ЦНСТ1 и ЦНСТ2, КЦД Алфатар, гости от с. Межден и с. Бабук.

Кметът на община Алфатар г-жа Янка Господинова поздрави всички участници за въображение и естетически нюх, с които са изработили своите красиви шедьоври и отбеляза, че с всяка изминала година изложбата става все по-богата, пъстра и красива.

Пожела на всички присъстващи да продължат да творят със същото желание за радост на всички нас.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right