Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 561
Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД: ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ!

© ДРЪСТЪР МЕДИЯ

Изображението е защитен обект съгласно ЗАПСП. Използването му без разрешение на автора е забранено!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Позволете ми да поднеса моите най-сърдечни поздравления към всички, които честват най-големия празник в ислямския календар - Курбан Байрам. През тази година, много от честванията и празничните дати не бяха отбелязани по подобаващ начин, дори ежедневието ни е променено, но все пак има събития и празници, които създават настроение и ни карат да се усмихваме.

Такъв празник е Курбан Байрам. Този празник ни учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния. Нека да съхраним духа на разбирателството, както и вярата в човеколюбието и търпението, в милосърдието и вечните житейски добродетели!

Спазвайки традицията в празничните дни се срещаме и почитаме родителите, близки и роднини, радваме се на децата и поглеждаме с надежда в бъдещето. Вярва се, че молитвите ни ще бъдат чути дори отправени от домовете ни, а настоящата обстановка изисква от нас да бъдем отговорни, за да се върнем към обичайния си живот и да посрещаме празниците здрави и усмихнати.

Празничните дни свързваме със семейните ценности, посвещаваме ги на смирението, покаянието, помирението и опрощението. Нека тези вечни добродетели изпълват и нашето ежедневие и ни водят към по-добри и по-успешни дни.

Нека живеем в мир и просперитет! Нека се множат добрите ви дела, усмивките на децата ви и щастието край семейното огнище!

Бъдете здрави и нека е хубаво празничното настроение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД,

кмет на община Дулово

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right