С публикация във вестник и писмо жителка на село Сокол благодари на РУ-Тутракан

С публикация във вестник и писмо жителка на село Сокол благодари на РУ-Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 4709
С публикация във вестник и писмо жителка на село Сокол благодари на РУ-Тутракан

Благодарствено писмо, придружено с изрезка на статия във вестник, е получил днес началникът на РУ-Тутракан главен инспектор Даниел Костадинов.

Авторът е възрастна жена, жителка на село Сокол, а поводът благодарността ѝ към служителите на управлението за реакцията им по конкретен случай. Жената разказва как преди месец била посетена от непознат, който поискал от нея да подпише документи, за които твърдял, че са от съдия изпълнител.

image

Не се поддала обаче, тъй като била предварително добре информирана как да действа с непознати чрез писмо, изпратено до всички самотно живеещи хора в селото от служителите на РУ-Тутракан. Затова незабавно сигнализирала полицейските служители, които се отзовали веднага, а след ден отново я посетили, за да я запознаят с развитието по случая.

"Благодаря сърдечно на момчетата от тутраканското РУ на МВР под ръководството на главен инспектор Даниел Костадинов, които съвестно и отговорно си изпълняват задълженията", завършва жената писмото си, което е публикувано в рубриката за читателски мнения в последния брой на вестник "Минаха години".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right