Книга на поетеса от Тутракан бе представена с клип в интернет

Книга на поетеса от Тутракан бе представена с клип в интернет

Регион: Тутракан Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 338
Книга на поетеса от Тутракан бе представена с клип в интернет

Николинка Вълкова, Тутракан:

"Благодаря на всички, с помощта на които бе издадена стихосбирката на талантливата ни поетеса Виолета Петрова! Благодаря на всички, които взеха участие и сътвориха това видеопредставяне на една малка част от прекрасните стихове, излезли изпод талантливото перо на авторката и включени в стихосбирката!

Благодаря на талантливите "Щурчета", чиито гласове и песни създадоха атмосфера и бяха живецът в музикалното оформление на клипа! Щастлива съм, че всички ние успяхме да си подадем ръце и заедно да върнем радостта и доброто, което поетесата ни подари чрез своите неповторими стихове!

И дано те ни направят по-добри, защото доброто остава! На Виолета Петрова пожелавам, от сега нататък, душата ѝ да е много повече в бяло и, ако е възможно, никога в черно! Авторката има още много стихове за издаване и от събраните средства от тази стихосбирка можем да направим следващата, без да се налага да търсим спонсори.

Със свои стихове тя участва в "Алманах Тутракан 2019" с включени 29 тутракански поети и писатели, който също е мое дело".

Фейсбук-профил на община Тутракан:

С презентация в интернет бе даден попътен вятър на прекрасната стихосбирка на поетесата Виолета Петрова, със заглавие "Душата ми в черно и бяло", която бе издадена с помощта на община Тутракан.

Участие в клипа взеха д-р Димитър Стефанов кмет на община Тутракан, зам.-кметът по хуманитарните дейности Дарина Иванова, гл. експерт "Образование и култура" Никола Крачанов, Калина Грънчарова - гл. редактор на в-к "Тутракански глас", Анелия Калдарева - директор на СУ "Йордан Йовков", д-р Богомил Бойчев - директор на МБАЛ Тутракан ЕООД, отец Йордан от местната православна енория и световният шампион по канадска борба Красимир Костадинов.

Презентацията е по идея на Антония Камбурова и на Николинка Вълкова с помощта на Народно читалище "Христо Ботев-1942" с. Белица. За заснемането на клипа се погрижиха Толга Кантаров, "Биртан видео", Александър Тодоров и "Балхара рекърдс".

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right