ТОДОР ТОДОРОВ: Имам честта и удоволствието да Ви поздравя с 60-ата годишнина от обявяването на Дулово за град!

ТОДОР ТОДОРОВ: Имам честта и удоволствието да Ви поздравя с 60-ата годишнина от обявяването на Дулово за град!

Регион: Дулово Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 871
ТОДОР ТОДОРОВ: Имам честта и удоволствието да Ви поздравя с 60-ата годишнина от обявяването на Дулово за град!

УВАЖАЕМИ Г-Н КМЕТ,

УВАЖАЕМИ ДУЛОВЧАНИ,

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

От името на областното ръководство на ПП ГЕРБ- СИЛИСТРА и лично от мое име имам честта и удоволствието да се обърна към всички Вас и да ви поздравя с 60-та годишнина от обявяването на Дулово за град - 14 май !

Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции, действия. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работели така, че Дулово да го има, да расте, като град, поверен на нас, техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или сме избрали, за да създадем дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града ни са хората - трудолюбиви, гостоприемни и толерантни.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда, и с труда си допринасят за неговото развитие, и просперитет. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Дулово!

Изразявам признателност и уважение и към всички вас - днешните дуловчани, които по различни начини помагате за утвърждаването на Дулово, като красив и съвременен български град!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На всички Вас , пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите и много нови благодатни начинания за добруването на град Дулово!

И нека винаги помним, че съдбата на Дулово всякога трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, защото съдбата на града е наша отговорност и наша съдба!

Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината. Заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за живеене на нашите деца!

ТОДОР ТОДОРОВ,

член на ИК на ГЕРБ, Областен координатор на ПП ГЕРБ Силистра

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right