ОБНОВЕНА: 31-годишна жена е загинала на място при тежкото ПТП рано тази сутрин

ОБНОВЕНА: 31-годишна жена е загинала на място при тежкото ПТП рано тази сутрин

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 16553
ОБНОВЕНА: 31-годишна жена е загинала на място при тежкото ПТП рано тази сутрин

снимката е илюстративна!

Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин на отсечката (до лозята) между село Полк. Ламбриново и разклона за селата Смилец и Проф. Иширково, община Силистра.

Самокатастрофирал е черен лек автомобил Мерцедес CLK. По непотвърдена информация той е управляван от жена, която е загинала на място. Колата се е движила с много висока скорост в посока Проф. Иширково, като при навлизането в десен завой водачът изтърва управлението и се блъска в дървесния пояс от лявата страна. Колата се преобръща няколко пъти и излиза отново на пътното платно. Смачкана е до неузнаваемост.

На мястото на инцидента в момента има линейка, полиция и пожарна. Отсечката е затворена, а целият трафик е пренасочен през селата Ламбриново - Смилец.

Този завой е много опасен, особено есен, пролет и зима, защото мястото е сенчесто и е доста хлъзгаво, и е опасно, ако е паднала и слана.

ОБНОВЕНА В 8:54 ЧАСА -----------------------

От полицията потвърдиха за "Портал Силистра" и добавиха, че жената е на 31 години. Сигнал за инцидента е получен на в 7:30 часа. Към момента отсечката все още е затворена. Дежурна оперативна група извършва оглед, изясняват се причините за произшествието.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right