Явор Георгиев с огромно дарение за силистренската болница

Явор Георгиев с огромно дарение за силистренската болница

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 3876
Явор Георгиев с огромно дарение за силистренската болница

На снимката: д-р Даниела Костадинова, директор на МБАЛ Силистра

В Световния ден на здравето - 7 април и наш професионален празник, изказвам благодарност към нашия съгражданин г- н Явор Георгиев - син на нашия многоуважаван колега Д-р Стоян Петров Георгиев, както и на ръководството на дружеството, в което той е Председател на Надзорния съвет "Първи май" АД за тяхната съпричастност и безценна подкрепа за МБАЛ - Силистра.

В този труден момент те дариха средства на болницата за закупуване на така необходимата ни медицинска апаратура - беше извършена експресна доставка, благодарение на успешните преговори с фирмата доставчик на един респиратор Bellavista 1000, очаква се приоритетна доставка на още един до края на месец април и още три апарата от друг доставчик- през пролетта. Дарени са средства за закупуване на бързи тестове за COVID-19, пациентни монитори, лични предпазни средства, инфузионни помпи и перфузори. Общата стойност на закупените и дарени средства е за над 180 000 лева.

Продължават даренията от г-н Явор Георгиев и ръководените от него компании за нуждите на болницата и Силистренска област.

Ние, медиците, сърдечно поздравяваме г-н Явор Георгиев, за благодетелността в тези тежки дни, както за дарените средства , така и за личната му ангажираност и водените преговори за ускорена доставка на обдишващите апарати за нашата болница.

Най-добрата помощ за нас е инвестицията за здравето на хората! Благодарим от сърце!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right