Малко дарение, но от сърце, получи МБАЛ-Тутракан

Малко дарение, но от сърце, получи МБАЛ-Тутракан

Регион: Тутракан Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1749
Малко дарение, но от сърце, получи МБАЛ-Тутракан

Румен Симеонов от Тутракан, чието хоби е рисуването, обяви една от своите картини на търг във Фейсбук, с условието, парите, получени от нея да бъдат дарени на тутраканската болница. Картината стана притежание на Елис Ферад от с. Калугерене, община Главиница, която я закупи за 150 лева. Парите вече са преведени по сметката на МБАЛ -Тутракан.

"Знаем, че са малко, но сме уверени, че ще бъдат оползотворени по най-добрия начин. Благодарим на тутраканските медици и им пожелаваме здраве и сили в тези трудни времена! Благодаря на Елис за нейното благородство!" - сподели Румен Симеонов.

Елис Ферад - спечелилата търга Румен Симеонов

Елис Ферад - спечелилата търга Румен Симеонов

"Тази идея е на Румен Симеонов! Дано много хора вземат пример! Много малко биха направили това, което направи той! Добър човек - с добро сърце! Да е жив и здрав!" - написа във Фейсбук Елис Ферад.

"Моето хоби" се нарича албумът в профила на Румен Симеонов в социалната мрежа. В него всеки може да разгледа част от творчеството на тутраканския художник - повече от 200 картини.

"В свободното време, когато ми остане такова, обичам да рисувам. Не владея техники на рисуване, не претендирам, че умея да рисувам, просто по този начин разпускам" - уточнява скромно той.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right