Общинският съвет в Ситово прие бюджета на общината за 2020 година

Общинският съвет в Ситово прие бюджета на общината за 2020 година

Регион: Ситово Категория: Общински съвет Публикувано: Прегледи: 775
Общинският съвет в Ситово прие бюджета на общината за 2020 година

В този час - редовно заседание на Общински съвет Ситово! То се провежда при закрити врати за граждани съгласно решение на Председателския съвет.

Приемането на Бюджет - 2020 е една от най-интересните теми за дебат. В приходната и разходната си част той е в размер на 7 353 975 лв.

В дневния ред са включени още трансформиране на целевата субсидия за капиталовите разходи, отчет на Плана за действие на Община Ситово за подкрепа за подкрепа на интеграционните политики, освобождаване на родители от заплащане на такси за ползване на детски години и осигуряване на същите със средства по проект "Активно приобщаване в системата на предучилищното образование" финансиран от ОП " Наука и образование за интелигентен растеж" и отчет за изпълнение на Общинската програма за опазване на околната среда и Общинската програма за управление на отпадъците за 2019 г

Ще се търси съгласието на местните парламентаристи за кандидатстване на Община Ситово с проект към МИГ "Главиница - Ситово Крайдунавска Добруджа".

image
image
image

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right