За две седмици в Силистра, мъж успя да омагьоса и зарази със Сифилис над 20 момичета

За две седмици в Силистра, мъж успя да омагьоса и зарази със Сифилис над 20 момичета

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 21639
За две седмици в Силистра, мъж успя да омагьоса и зарази със Сифилис над 20 момичета

*32-годишният баровец омайва девойките с пари и лъскави коли

На територията на Силистренско има бум на коварното заболяване сифилис, което се предава по полов път. Оказва се, че източникът е 32 -годишен мъж, който само за две седмици успял да омагьоса над 20 момичета и да прави секс с тях в скъпарската си кола или в евтините мотели.

14 от момичетата на възраст от 17 до 21 години са потърсили медицинска помощ. Знае се, че са заразени със сифилис, пише в. "Всеки ден".

Мъжът обикалял околността с тузарския си джип и разказвал наляво и надясно, че търси земеделски земи за продан. Пред девойките твърдял, че е голям зеленчукопроизводител и работи "на едро". Момичетата лесно се зарибявали и единственото, което получавали в крайна сметка било секс за една нощ, но към него се оказвали и с бонус - сифилис.

За две седмици мъжът е осъществил полови контакти с над 20 млади момичета, някои от които непълнолетни. В интерес на истината девойките не са били насилвани, те доброволно са се отдавали на измамника, за да се облагодетелстват от него по някакъв начин. Според запознати, момичета, които са си лепнали сифилис са повече от 14. Не е изключено да се стигне до епидемия, ако безразборните сексуални контакти продължат и то без предпази средства.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right