Взривиха централата на РЗС и клуб на ДСБ

Взривиха централата на РЗС и клуб на ДСБ

Регион: България Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1125
Взривиха централата на РЗС и клуб на ДСБ

Тази нощ в 03.55 часа по данни на полицията е взривена входната врата за администрацията на РЗС на бул. "Дондуков" 15 в София. Няма пострадали хора.

10-15 минути след получаване на сигнала от 3S СОТ полицията е била на мястото на престъплението. Към момента районът пред централата на РЗС е обграден от полицаи. Служител на РЗС е получил информация от тях, че по същото време на бул. "Сливница" в София е задействано и е избухнало друго взривно устройство, съобщават от пресцентъра на партията.

В 8:30 ч. ръководството на РЗС ще даде брифинг за медиите пред мястото на взрива на бул. "Дондуков" 15 в София.

В декларация до медиите от партията заявяват: "Бомбата пред РЗС е поставена навярно от същата ръка, която постави бомба и пред редакцията на вестник "Галерия" преди няколко месеца. Това е ръката на безнаказания политически произвол, на готовата на всичко еднолична власт на мутрополитиците от ГЕРБ".

Също снощи е избухнала бомба и пред един от клубовете на ДСБ в София. Лидерът на партията Иван Костов е на мястото на инцидента, очаква се той също да свика извънредна пресконференция

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
FOODMARK Delivery Sticky
left
right