ИНЖ. НИКОЛАЙ НЕДЕЛЧЕВ: Честит Никулден!

ИНЖ. НИКОЛАЙ НЕДЕЛЧЕВ: Честит Никулден!

Регион: Силистра Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 334
ИНЖ. НИКОЛАЙ НЕДЕЛЧЕВ: Честит Никулден!

Скъпи жители на област Силистра,

Поздравявам Ви с посветения на покровителството над деца, моряци, търговци, банкери и на други професионални среди, голям християнски празник в чест на св. Николай Мираклийски и на народното му проявление Никулден, който е част от богатия български календар!

Желая на всички от Силистренска област здраве и радостно общуване. Празникът е сред най-очакваните от хората от различните възрасти, защото е зареден с непреходна символика и необикновено настроение.

Светията, известен с прозвището си Чудотворец, заслужава всеобщото ни внимание, тъй като единствен произнася възкресяващи молитви, а делата му са за умиротворение, закрила и изцеление. Честит имен ден на носещите съкровено името на св. Николай, в етимологичната основа на което са две вечни и свещени понятия - народ и побеждавам!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ИНЖ. НИКОЛАЙ НЕДЕЛЧЕВ,

Областен управител на Област Силистра

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right