Шест пожара само за денонощие в областта

Шест пожара само за денонощие в областта

Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 571
Шест пожара само за денонощие в областта

© интернет

Шест са пожарите, погасени от екипи на противопожарните звена в областта през изминалото денонощие - в сухи треви и стърнища.

В село Бабук са спасени къщи, лозя и царевична нива, застрашени от горящи в близост сухи треви. Пожарът възникнал около 11:30 часа вследствие на небрежна работа с огън. След намесата на екип от РСПБЗН-Силистра щети не са допуснати.

30 дка гора са спасени, а са изгорели 3 дка полезащитен пояс при пожар в района на село Антимово. Огънят, който първоначално тръгнал от стърнище и впоследствие навлязъл в пояса, е потушен от екип на РСПБЗН-Тутракан след сигнал, получен в 15:00 часа вчера.

Без материални щети са останалите 4 пожара - в сухи треви в района между селата Казимир и Бабук и в стърнища в землищата на селата Богданци, Зебил и Колобър.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right